America TodayAmerica Today vertaalt sinds 1989 de all American campus lifestyle in een breed assortiment van relaxte basics, accessoires en college-klassiekers. Denk daarbij aan jeans, T-shirts, sweats, jogging pants en hoodies met statement logo's, prints en details.

Onze kleding vind je terug in de kast van free spirits. Jonge, open-minded mensen met een bewogen leven. Zij snelt in haar chunky trui, oversized beanie en skinny jeans nét op tijd de collegezaal in - zonder ook maar een druppel van haar coffee-to-go te morsen. Hij sjokt dagdromend over het aankomende weekend op zijn versleten chucks de bibliotheek in. Bij ons staat voorop dat onze items relaxed staan én relaxed zitten. Wat het tempo van je dag ook is, bij America Today voorzien we je van kleding die aanvoelt als een tweede natuur: no nonsense, nonchalant en laidback. You are what you wear!

De authentieke Amerikaanse sports- en collegewear vormt de basis voor onze kleding. En dat is een geweldige mix van verschillende invloeden: van vintage tot aan preppy, van varsity tot aan casual chic. Net als jouw stijl is onze collectie een samenraap van verschillende smaken. Maar altijd met dezelfde ingrediënten: speels, outgoing en met genoeg comfort. Voor een gevulde shopping bag hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. En omdat we ons aanbod graag zo dicht mogelijk bij je brengen, kun je via onze webshop je kast aanvullen. Of je nu op accessoire jacht bent of van head-to-toe moet worden gestyled, met een paar muisklikken is je America Today order onderweg.telephone 088 0226107

mail info@america-today.com

website Website

facebook Facebook
  • america today america today
  • Converse Converse

Glad to see you, sign in

Get Started Absolutely FREE

Drop us a line ASAP