De "Cheese & More by Henri Willig" winkel is nu officieel geopend in Shopping Centre Magna Plaza! De opening gebeurde op bijzondere wijze: Henri Willig ondertekende een jeugdfoto van zichzelf, die gemaakt is in de begin jaren op kaasboerderij de Jacobs Hoeve, de plaats waar het bedrijf als kaasboerderij is begonnen) De foto werd onthuld door zijn schoondochter Yvonne Willig, tevens directrice van de Retail afdeling binnen het bedrijf.

Sinds 1995 heeft  Henri Willig Kaas BV een winkel  in Shopping Center  Magna Plaza in Amsterdam. De winkel bevond zich op de bevoorrechte positie in de entree van het pand om alle bezoekers te ontvangen met onze kaas winkel waarbij een ieder de mogelijkheid kreeg om onze kazen te proeven. Menig bezoeker maakte dankbaar gebruik van deze mogelijkheid.

Nu in de maand juli van 2012 is de kaaswinkel verhuisd  binnen het pand. Op de begane grond is een team op dit moment druk bezig met de verbouwing en styling van het winkelpand. Onder de naam “Cheese & More by Henri Willig “zullen wij onze verkoop voortzetten. Naast de  vertrouwde ambachtelijke kaasjes hebben wij het assortiment uitgebreid met diverse heerlijke producten van Hollandse bodem. Te denken valt aan ambachtelijk bereidde confitures, chutney’s en dips, maar ook het assortiment wijnen van Hollandse bodem is zeer bijzonder. Daarnaast biedt “Cheese and More by Henri Willig “  een mooi assortiment chocolade en is er  een speciale nougat afdeling waar de door de klant gewenste hoeveelheid nougat vers van het mes wordt afgesneden van de nougatbroden.

U kunt bij ons terecht om de producten te proberen die een heerlijk avondje borrelen compleet maken. En de  fraai uitziende producten lenen zich ook uitstekend voor geschenken! Kortom, zeker de moeite waard om even langs te komen.