logothe beauty of shoppingour shops new arrivals

enjoy shopping in Magna Plaza

7 days per week

Maandag: 11.00 - 19.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 - 19.00 uur
Donderdag: koopavond tot 21.00 uur
Zondag: 12.00 - 19.00 uurNew Arrivals

next story
Nü by Staff bij NextStory op de eerste verdieping. Probeer zelf hoe je verzorgd gekleed kan zijn, maar toch ook lekker nonchalant!
next story
De nieuwe Nü by Staff voorjaarscollectie staat voor ultieme vrouwelijkheid, maar is tegelijk stoer en sportief. Kom nu passen bij NextStory op de eerste verdieping!
stilla
De nieuwe voorjaarscollectie van Sarah Pacini nu bij Stilla op de eerste verdieping van Magna Plaza. De collectie kenmerkt zich wederom in de eindeloze combinatie mogelijkheden en is weer helemaal Sarah Pacini!
gentle men's casuals
Sinds kort verkrijgbaar bij Gentle Men’s Casuals op de eerste verdieping: Italiaanse overhemden van Massimo Mannelli. Dit familie-modehuis, opgericht in 1953 in Toscane, staat bekend om haar overhemden met een mooie slanke pasvorm.
yankee candle
Nieuw binnen bij Yankee Plaza op de tweede verdieping: Yankee Candle Valentine collectie! Er is een ruime keuze uit jars, votives en tarts en hele leuke LOVE accessoires om jouw Valentine mee te verrassen!
MICABELLA
MICABELLA is een cosmetica- en make-up lijn gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten. De producten zijn goed voor de huid vrij van chemische stoffen talk of oliën, en kan worden gebruikt op alle huidtypes. Je vindt MICABELLA op de begane grond.
All-you-can-eat
All-you-can eat buffet bij restaurant The Views op de tweede etage van Magna Plaza. Ideaal om even een pauze te nemen tijdens het winkelen in Magna Plaza. Er is vollop keuze uit heerlijke gerechten!
 

Geschiedenis van Magna Plaza

Glad to see you, sign in

Get Started Absolutely FREE

How may we help you?